marți, 22 decembrie 2009

Horoscop Gemeni 2010

ZODIA GEMENILOR IN 2010

Autor: ACVARIA® - Copyright Acvaria.com ©2009-2010

SFATUL
ASTROLOGULUI IN 2010: întelege-te pe tine însuti, acordă mai mare atentie lucrurilor ascunse, încearcă să păstrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentrează-te asupra laturii psihice a vietii, canalizează sexualitatea într-o directie constructivă, reformulează-ti viata în profunzime, transformă-te într-un om mai bun, fii pregătit de orice!

PERIOADE BUNE
SI RELE IN 2010: Cat timp Venus cocheteaza cu zodia ta – intre 26 aprilie – 20 mai - se poate vorbi de o perioada norocoasa pentru Gemeni. Marte din Sagetator te va pune la incercare intre 28 octombrie – 8 decembrie, fiind una din cele mai agitate perioade ale anului.
INTRO. Luna mai ti-o aduce pe Venus în vizită prin zodia ta si te răsfată cu razele ei adolescentine si calde. La primăvară vei simti că renasti, că te deschizi si tu ca o floare, de parcă n-ai avea nicio grijă, ca un copil dornic de joacă...
DRAGOSTE. Saturn prin casa sentimentelor oferă o perioadă ceva mai austeră, mai lipsită de căldură, dar nu înseamnă că dragostea lipseste din peisaj. Consolidezi relatia pe care ai început-o deja, clăditi ceva solid împreună, vă gânditi si la căsătorie, cândva în viitor, dar nu vrei să iei decizii pripite.
Preferi să trăiti o perioadă mai lungă împreună ca să vă cunoasteti în toate împrejurările vietii de cuplu, decât să ajungi direct la altar si să-ti dai seama că nu stii ce-i place celui de lângă tine. În dragoste, vor conta mai mult imaginea si reputatia partenerului tău, statutul lui social, felul în care s-a realizat până în acel moment, si esti foarte pretentios. Tii mult cont si de părerea lumii despre el, si nu te arunci în iubire la primul impuls, ci rationezi fiecare pas. Nu vrei să-ti pierzi capul, desi îti doresti mult o relatie durabilă. Luna noiembrie poate agita un pic spiritele în cuplu, dar trebuie să învătati amândoi să vă respectati mai mult libertatea.




CARIERA. Dacă e să fie cineva favoritul astrelor în carieră, tu esti acela! Jupiter din Pesti trece prin punctul cel mai înalt al hărtii tale, care corespunde zonei carierei. Imaginea ta socio-profesională se ameliorează simtitor, te prezinti într-o lumină nouă, mult mai bine conturată, reusesti să redresezi eventualele dezechilibre profesionale ale anilor anteriori si ai parte de victorii bine meritate. Multe din ele, însă vin, în urma unor sacrificii si renuntări, dar simti că merită efortul.
E posibil ca multe din planurile pe care ti le-ai făcut în ultimii ani sau studiile pe care le-ai terminat să nu mai fie utile, ci esti dispus să schimbi din nou macazul. Cu Uranus pe ultimele grade ale zodiei care patronează cariera
, te mai poti astepta încă la surprize!




BANI. Te-ai gândit vreodată că trebuie să iei de pe acum niste măsuri prin care să-ti asiguri o situatie materială mai bună la bătrânete. Ce-i drept, mai ai tot timpul să o faci, dar un moment ideal
pentru a încheia o pensie privată, o asigurare de viată sau un cont de economii pe termen lung ar putea fi chiar finalul anului 2010. De ceva vreme te preocupă mai mult bătrânetea - mai mult decât pe toate celalalte zodii - si începi de pe acum să trasezi o strategie prin care banii tăi să crească în timp.



SANATATE. Starea de sănătate depinde mult de firea ta, pentru că uneori esti cam agresiv si orice reactie necontrolată lasă urme în organism. Cu cât esti mai agitat si mai nervos, cu atât riscul unor vătămări creste, deci fii mai cumpătat.
Ai grijă cum manevrezi obiectele cu risc de a provoca răni si fii atent pe unde calci si în ce te bagi! Esti atât de zăpăcit si de grăbit, încât te-ai putea lovi sau ti-ai putea cauza singur probleme, mai ales în septembrie-octombrie, când îti cam place să te joci cu focul... Finalul de an repară tot ce strici prin grabă si nervozitate.


ACVARIA® iti doreste, in 2010,
sa ai capacitatea de sacrificiu a lui Jupiter in Pesti
combinata cu puterea de adaptare
a lui Saturn in Balanta!


sursa :http://www.acvaria.com/horoscop_viitor.php?t=gemeni&p=horoscopul_anului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu