marți, 29 decembrie 2009

Ce semeni, aia culegi

Legea rezonantei exprima faptul ca intrucat ne aflam in posesia fortei ideilor suntem noi insine creatorii propriei realitati si ne cream personal toate situatiile de viata.

Legea rezonantei este o devenire fizica ce face ca tot ceea ce gandim sa fie realizat de noi insine si sa fie astfel , realizat.
Iar din aceasta face parte - fara exceptie - fiecare situatie de viata, indiferent ca este vorba de o boala, un accident, de marele nostru succes, de oameni excentrici din cercul nostru ce cunostinte samd.

Si astfel telul este stapanirea deplina a fortei ideilor, pentru a le folosi doar inca intr-un mod care serveste creatiei - in sensul unei iubiri care nu face aprecieri si nu judeca, deci o IUBIRE NECONDITIONATA.

Intrucat insa, omul poate sa cunoasca numai ce poate face cu rezultatul formelor gandirii, atunci cand simte toate efectele, pozitive si negative, pe propria-i piele, este supus legii rezonantei, pentru a invata sa utilizeze tot mai constient si mai atent gandurile.

Prin urmare, fiecare om se poate salva numai pe sine insusi. Niciunul nu poate schimba lumea.

Numai daca ne schimbam pe noi insine schimbam Lumea, colectivitatea.
Fiecare dintre noi poate sa faca ceva - bine sau rau - doar pentru sine, iar pentru aceasta trebuie sa fie raspunzator fata de sine insusi.

In majoritatea cazurilor, durerea pe care si-o provoaca omul siesi prin viata si actiunea lui inconstienta, este cea prin care, prin incarnare repetata, el invata sa aduca sub control energia ideilor proprii, pentru a afla consecintele gandirii si actiunii proprii.

Mai cu seama prin durere omul isi da seama in cele din urma ca ar trebui sa se arate demn de existenta sa de creator deoarece este inzestrat cu cea mai mare putere de creatie ( nu degeaba).

Drumul din haos trebuie strabatut SINGUR de fiecare dintre noi. NOI INSINE am creat haosul si situatiile din jurul nostru si numai noi insine putem face ca acestea sa fie din nou in ordine - prin RECUNOASTERE, AUTODEPASIRE si ACTIUNE.

Viata adevarata si schimbarea incep exact AICI si ACUM, odata cu invingerea temerilor noastre prin CONFRUNTAREA cu ele.

Daca vom reusi pur si simplu sa ACCEPTAM ceea ce ni se intampla in prezent si de ce se intampla fara sa facem aprecieri sau judecati, viata noastra ar deveni treptat un PARADIS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu