vineri, 18 decembrie 2009

Durata de viata prelungita prin..

Casnicia semnifica, pentru barbati, o viata mai linistita, sanatosa si lipsita de griji. Acest ritm, impus de o casnicie, prelungeste viata unui barbat cu zece ani.

Cercetatorii Universitatii din Chicago au realizat un studiu pentru a descoperi care sunt lucrurile care stau la baza longevitatii, informeaza The Independent.

In timp ce pentru barbati casnicia inseamna viata, unii cercetatori afirma ca femeia, odata casatorita, este mult mai stresata. Mai mult, ei cred ca intemeierea unei familii scurteaza viata unei femei cu 1,4 ani, in medie.

Potrivit cercetatorilor din Chicago, rata de viata a unui celibatar va scadea cu 10,6% in urmatorii zece ani, iar a celor divortati cu 9,4%. In afara de casnicie si sexul contribuie la prelungirea duratei de viata pentru un barbat, cu cinci ani.

Unii cercetatori au aratat ca barbatii care au orgasm frecvent traiesc mai mult. Stilul de viata este foarte important pentru moralul unui barbat. Astfel, o viata echilibrata si pozitiva semnifica o imbunatatire a ratei de supravietuire chiar cu 15 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu