marți, 22 decembrie 2009

HOROSCOP 2010 - Cristale si numere norocoase

BERBEC: Fie cã esti atras sau nu de culorile vii ale pãdurilor si pajistilor, ar fi bine sã profiti mai mult de verdele intens, de nuantele crude ale Aventurinului si Smaraldului, dar si cu ceva accente rozalii pe ici - pe colo, pentru
contrast si variatie.

Foloseste cât mai des numerele 7, 8, 11, 23, 26, care îti poartã noroc în 2010.TAUR: Cã îti cumperi un obiect de vestimentatie sau vrei sã aduci un accent de culoare în camera ta printr-un cristal de Granat sau Jasp gândeste-te la nuantele întunecate de brun sau grena, poate si un pic de negru.

Foloseste-le pentru un decor relaxant acasã sau când pleci de serviciu.

5, 9, 12, 37 sunt numerele pe care meritã sã le încerci la orice activitate ce necesitã un dram de noroc!GEMENI: Nuantele de albastru regal, asemãnãtoare pietrei de Lapis Lazuli sau de Safir ti s-ar potrivi de minune în 2010, pentru cã te apropie mai mult de dimensiunea spiritualã a vietii. Nu e vorba de un pic de „blues”, ci dimpotrivã, de o deschide a cerurilor deasupra ta!

Tine minte si numerele tale cu noroc pentru 2010: 9, 13, 53, 58.


RAC: Contrastele se atrag ca atare, tu, care esti îndrãgostit de alb si argintiu, ai putea fi mai interesat anul acesta de nuantele plumburii de negru pe care le regãsesti în OBSIDIAN si ONIX.

Îti fac bine, te linistesc, te ajutã sã fii mai ordonat, dar te si cramponeazã mai mult în realitate.

Tot ce contine numerele 10, 15, 50, 56 ar trebui sã fie de bun augur în afacerile tale în 2010!


LEU: Îti era dor de putin albastru rafinat, luat parcã de pe cerul senin? Adu-ti aminte de nuantele adolescentine de bleu-ciel, si învãluieste-te în nuantele sale celeste.

O esarfã bleu, o piatrã de ACVAMARIN sau un perete zugrãvit în culoarea cerului de varã ti-ar face ziua mai frumoasã!

Nu uita nici de numerele tale de bun augur în 2010: 12, 15, 18, 19.

FECIOARA: Ai încercat vreodatã putin mov? 2010 e anul potrivit pentru astfel de experiente cromatice, deci nu e rãu sã torni o picãturã violetã în tot ce te înconjoarã.

Ar merge si o piatrã de AMETIST sau de FLUORIT MOV într-un colt al camerei pentru a te bucura din plin de vibratia acestei culori.

Organizeazã-ti viata în numere ca 13, 20, 48, 52.


BALANTA: Rosul sângeriu e culoarea ta beneficã în 2010, deci încarcã-te de energia vie a acestei culori prin alimentele pe care le mãnânci, hainele pe care le îmbraci, accentele de culoare ale camerei.

Cautã o piatrã de JASP ROSU ca punct de atractie al camerei tale iar inelul cu RUBINE nu trebuie sã lipseascã!

Mizeazã pe numerele 15, 20, 23, 29 în cele mai importante aventuri ale anului.

SCORPION: Desi e posibil sã nu fii un mare amator de roz, n-ar strica sã apelezi mai des aceste nuante în 2010.

Un RODONIT sau un CUART ROZ , pierdute undeva prin încãpere sau însotindu-te zilnic în bijuteriile pe care le porti, ti-ar pãstra mai tot timpul zâmbetul pe buze.

Numerele cu care poti concheta în planurile în care ai nevoie de mai mult noroc sunt 2, 11, 53.


SAGETATOR: Alege galbenul zilelor de varã pentru a-ti face casa mai frumoasã , ba chiar abuzeazã de aceste nuante pentru a iesi în lume pentru cã vei face impresie!

Un OCHI DE TIGRU sau un CITRIN purtate ca pandantiv sau cristal protector îti vor pãstra tonusul mereu viu, ca pe vremea adolescentei.

N-ar strica sã te folosesti mai des de numerele cu o semnificatie norocoasã pentru tine în 2010: 4, 27, 48.


CAPRICORN: Adu putinã luminã în lumea ta sobrã cu nuante strãlucitoare de alb. Se stie cã te îmbraci mai des în nuante sumbre si terne, dar a venit vremea sã deschizi fereastra si sã lasi lumina sã-ti invadeze viata.

O perlã purtatã pe deget sau un sclipitor CRISTAL DE STANCA ar mentine permanent licãrul de luminã asupra ta.

Afacerile nu trebuie sã scade din vedere numerele care îti poartã noroc în 2010: 5, 7, 13, 52.


VARSATOR: Spiritul tãu tineresc si liber este perfect compatibil cu nuantele orange aurii ale soarelui, deci nu ezita sã porti mai des aur, în 2010.

Din colectia ta de bijuterii nu trebuie sã lipseascã suava AMBRA, pasionalul CARNEOL sau magica PIATRA SOARELUI.

Dacã trebuie sã-ti organizezi viata dupã anumite numere si cifre, de bun augur ar fi 5, 6, 9, 56.


PESTI: Uneori simti nevoia sã treci nevãzut si sã te retragi într-o lume a umbrelor, de aceea anul acesta vei fi mult mai atrasã de nuante pãmântii si sterse precum bejul si griul.

O piatrã semipretioasã în aceste limite cromatice, cum ar fi JASP PICTAT sau HEMATIT, ti-ar aduce totusi un pic de culoare!

Nu uita sã apelezi la numerele tale cu noroc în 2010: 7, 10,26, 46.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu