luni, 15 februarie 2010

Zodiile si parfumurile

Berbec

Mirosul cetinei de brad il linisteste pe Berbec si contribuie la intinerirea acestuia. Pelinul si levantica ii calmeaza iesirile nervoase. Trandafirul insa este socotit un miros care nu intra in armonie cu calitatile Berbecului. Mirosul de marar, nucsoara si crin provoaca scandaluri, iar santalul, dimpotriva, este foarte binefacator pentru Berbecul om de afaceri. Cimbrul va ajuta sa va refaceti fortele fizice foarte repede si in acelasi timp va scapa de depresii.


Taur

Cea mai potrivita aroma pentru aceasta zodie este socotita cea de trandafir, care ii asigura succesul Taurului in tot ceea ce-si doreste. Tamiia, isopul, mirtul si santalul ii calmeaza pe reprezentantii acestei zodii si ii elibereaza de energia negativa. In momentele in care nu pot scapa de ghinion in nici un fel, Taurilor le este recomandata aroma de cimbru si nucsoara, dar nu in fiecare zi.


Gemeni

Fericirea si reusita le este adusa acestor persoane de miresmele care refac energia mentala: tamiia, isopul, rozmarinul, ienuparul si mararul. Iar mirosurile de pelin, brad si levantica, chiar daca contribuie la rezolvarea unor probleme delicate, provoaca rapid oboseala. Cimbrul ajuta intr-o situatie conflictuala, insa nu trebuie sa-l folositi prea des. Pinul si smirna le impiedica pe persoanele de sex opus sa-si manifeste interesul fata de dumneavoastra. Crinul va descopera darul de a prevedea evenimentele neprevazute. Nucsoara si trandafirul sint indicate doar in situatiile critice, la fel ca si santalul si mirtul
.
Rac

Nimic nu ii apara pe reprezentantii acestui semn ca mirosul nufarului. Aromele de pin, pelin, levantica, cimbru si brad nu sint favorabile pentru Raci. Pentru succesul in plan personal raspund nucsoara si trandafirul, iar santalul si mirtul sint insotitorii permanenti ai unei cariere de succes.

Leu

Pentru sporirea fortei imparatului animalelor ajuta aromele de isop, smirna, pin si levantica. Trandafirul aduce bunastarea in familie, iar santalul, rozmarinul si mararul va ajuta sa va fie recunoscute meritele in cercurile de afaceri. In acelasi timp, santalul le confera relatiilor sexuale ale Leilor noutate si claritate. Aromele de brad, ienupar, levantica, pelin si crin sint recomandate acestui semn numai in perioadele de oboseala si nereusite.

Fecioara

Aura persoanelor din aceasta zodie primeste influenta oricarei arome, fiecare in sfera sa. Smirna aduce succesul in dragoste, trandafirul pastreaza frumusetea si atractivitatea. Mararul le apara pe Fecioare de deochi, iar tamiia purifica cimpul energetic. Santalul si mirtul protejeaza fericirea in familie. Pelinul readuce linistea emotionala, iar bradul va ajuta sa scapati de boli. Rozmarinul intareste forta de convingere, ienuparul garanteaza reusita in activitatile de ordin stiintific, nucsoara va da curaj, iar pelinul va ajuta sa scapati de depresii.

Balanta

Acest semn trebuie sa aiba mare grija cu aromele, astfel incit Balantele reactioneaza destul de rapid la mirosuri. Fara nici un fel de restrictie se pot folosi aromele de tamiie, trandafir, levantica, brad si ienupar. Tamiia va protejeaza de deochi. Trandafirul contribuie la cresterea fortelor dumneavoastra, bradul va fereste de neplaceri, iar ienuparul de suferinte.

Scorpion

Acesta este un semn foarte puternic, de aceea nici un miros, in afara de cel de crin, nu poate sa-i influenteze aura. Doar crinul il poate impiedica pe Scorpion sa se ascunda in lumea sa interioara. Smirna, santalul, pinul si nucsoara se pot folosi doar in momentele cind puterile va parasesc. Intr-o situatie de criza mirosul de trandafir il face pe Scorpion invulnerabil in fata unei actiuni energetice. Santalul si mirtul influenteaza benefic atit afacerile, cit si viata personala. Pelinul, levantica, ienuparul si bradul il ajuta pe Scorpion sa ia o decizie corecta.

Sagetator

Asupra acestui semn actioneaza favorabil acele mirosuri care stabilesc legatura cu fortele naturii: smirna, levantica, isopul, pinul, santalul, cimbrul si mirtul. Atingerea unor culmi in activitatea intelectuala este favorizata de ienupar si rozmarin. Trandafirul accentueaza farmecul natural, cu aroma de crin trebuie insa sa aveti mare grija (aceasta nu va este favorabila pentru rezolvarea problemelor importante).

Capricorn

Succesul acestui semn este adus de mirosurile care intaresc puterea de convingere si calmeaza emotiile: pelinul, lavanda, ienuparul, rozmarinul si bradul. Trandafirul si nucsoara va asigura increderea in fortele proprii. Tamiia ii protejeaza nu numai pe reprezentantii acestui semn, ci si familia acestora de energia negativa. Crinul trezeste darul previziunii. Aroma de cimbru ii reda Capricornului fortele. Acest semn nu trebuie sa foloseasca aromele de nucsoara si pin - acestea doar accentueaza incapatinarea Capricornului.

Varsator

Rozmarinul, ienuparul, bradul si pelinul va redau fortele si va apara in acelasi timp. Sfera vietii sociale si de afaceri este controlata de santal, nucsoara, trandafir si mirt. In viata personala aceste arome provoaca o explozie de pasiune. Mararul ii protejeaza pe Varsatori de deochi, iar de necazuri ii ajuta sa scape pinul. Cimbrul ajuta la refacerea fortelor, iar levantica aduce echilibrul si linistea in viata.
Pesti

Reusitele acestui semn depind in mod direct de fortele vitale. La fericirea Pestilor contribuie tamiia, smirna, santalul, trandafirul si nucsoara. Acestea cresc in acelasi timp rezistenta in fata bolilor. Barbatilor nascuti sub acest semn, care se ocupa cu activitati fizice, reusita le este asigurata de cimbru. In acest scop femeilor le foloseste santalul. Isopul descopera la foarte multi Pesti darul previziunii si al intuitiei. Crinul le reda increderea in fortele proprii. Rozmarinul creste forta Pestilor si le permite sa evite multe greseli in viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu