luni, 8 februarie 2010

Bărbaţii care spală vasele au o viaţă sexuală mai satisfăcătoare

Bărbaţii care participă la îndeplinirea sarcinilor menajere ameliorează viaţa lor de cuplu, şi prin urmare, au o viaţă sexuală mai satisfăcătoare, potrivit unui studiu american.

"În mare, cu cât bărbaţii ajută mai mult în casă, cu atât femeile sunt mai fericite", a explicat Scott Coltrane, sociolog la universitatea Riverside din California, şi co-autor al studiului, ce a fost publicat pe site-ul organizaţiei Council of Contemporary Families (CCF).

Un psiholog, membru al CCF, Joshua Coleman, confirmă că faptul de a împărţi sarcinile menajere "este asociat cu un nivel mai mare de satisfacţie matrimonială", şi de multe ori "şi de satisfacţie sexuală".

"Femeile se simt mai atrase şi au mai multă afecţiune pentru soţii lor dacă aceştia participă la treaba în casă", a mai precizat Coleman.

Dar, acesta a atras atenţia că a petrece mai mult timp ocupându-se de copii poate în schimb să fie nociv pentru relaţia de cuplu, întrucât "foarte multe cupluri şi-au ocupat timpul cu creşterea copiilor şi au uitat să petreacă împreună momente romantice".

sursa: http://www.realitatea.net/barbatii-care-spala-vasele-au-o-viata-sexuala-mai-satisfacatoare_156157.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu