luni, 15 februarie 2010

Efectul de piramida

Secretele piramidelor din antichitate inca provoaca polemici si discutii. Care era destinatia acestor edificii enorme de piatra? Cum au fost ele asamblate si inaltate? Ce este adevarat si ce nu in povestile despre "blestemul faraonilor"? De ce acest subiect a fost lasat in parasire timp de doua mii de ani, ca in zilele noastre sa fie din nou tratat cu un interes fierbinte? Sa aflam impreuna.
Orice forma geometrica bidimensionala (2D, care se desfasoara intr-un plan)
sau tridimensionala (3D, care se desfasoara in spatiu), modifica campurile existente in apropierea lor in sens pozitiv sau negativ. Piramida este una dintre formele geometrice, usor de construit si cu efecte puternice. Energiile care sunt implicate intr-un astfel de proces sunt foarte mici in comparatie cu valorile cu care suntem obisnuiti din viata de zi cu zi, procesele desfasurandu-se cu viteza mica si fiind foarte influentate de mediul inconjurator.
Studiile efectuate pana acum au aratat ca in interiorul piramidelor exista energii puternice, de o natura care scapa inca explicatiilor stiintifice, dar care au efecte profunde atat asupra obiectelor, cat si asupra fiintelor vii. "Efectul de piramida" grupeaza de fapt insusirile misterioase pe care le au unele corpuri geometrice de a conferi spatiului din interior si din imediata lor vecinatate, proprietati pe care acestea nu le au in mod obisnuit.
Au fost efectuate experimente in ce priveste influenta pe care o are efectul de piramida in cazul conservarii alimentelor (fructele pastrate sub piramida isi pastreaza gustul, cu o savoare deosebita, lactatele in ambalaje sub forma de piramida se mentin proaspete mai mult timp, carnea proaspata se usuca fara a trece prin starea de putrefactie, etc.), asupra incoltirii si dezvoltarii plantelor (acestea sub influenta energiilor piramidei au o dezvoltare rapida, cresc mai viguroase, fac mai repede fructe etc.) in acest caz tratamentul este particularizat, tinand cont de sensibilitatea fiecarei plante, la pastrarea cerealelor si semintelor, la indepartarea insectelor daunatoare. De asemenea, energiile interioare ale acestei structuri au un efect de regenerare asupra obiectelor metalice datorita faptului ca starea cristalina a obiectelor si magnetismul permit captarea in interiorul piramidei a energiilor de magnetizare.
Cat despre apa tratata corespunzator in piramida, aceasta capata calitati deosebite, ea putand impiedica producerea depozitelor calcaroase si dizolvandu-le pe cele deja existente, printre multe altele. Animalele dorm mult mai bine in custi piramidale si au un comportament mai putin agitat.
Cele mai obisnuite efecte pe care meditatorii le simt cand stau sub piramida sunt: un fel de stare de imponderabilitate; o distorsiune a timpului cat si a vitezei si o incetinire; o senzatie de furnicare a pielii, similara cu aceea a unui curent slab; o incalzire a temperaturii pieli; o anesteziere a sistemului nervos; o "adormire" mai adanca in starea transcedentala; si in final, vise foarte detaliate in culori foarte vi.
De asemenea se observa o incetinire sau o stopare completa a inmultirii microorganismelor. Fotografii Kirlian ale subiectilor umani arata aura ca fiind mai stralucitoare dupa o perioada de expunere de 15 minute.
Alinierea piramidei: O aliniere celesta (steaua Polara nordica) pentru una din laturile piramidei, este de preferat inaintea celei a nordului magnetic determinata de citirea unei busole, pentru ca corectia magnetica reala trebuie justificata, in acord cu locatia geografica implicata.
Atentie: laturile patratului care reprezinta baza piramidei trebuie sa fie paralele cu cele 4 puncte cardinale si nu diagonala patratului este cea care trebuie sa fie paralela cu punctele cardinale. De asemenea, observam ca nordul magnetic se schimba in mod constant.
Unele obiecte pot influenta negativ actiunea piramidei: obiecte metalice masive, precum structura de rezistenta din fier-beton a blocurilor, mese si dulapuri metalice, linii electrice de forta sau inalta tensiune, motoare electrice, televizoare, monitoare de calculator, cuptoare cu microunde etc., aflate in apropierea piramidei. Aceste obiecte nu influenteaza piramida in mod direct. In primul rand piramida trebuie sa fie amplasata cu laturile perpendiculare pe directiile nord, sud, est, vest; nordul ales este cel magnetic si nu cel geografic.
Deci piramida depinde foarte mult de campul magnetic terestru. Probabil campul magnetic este concentrat la 1/3 din inaltime de la baza producand fenomenele respective. O aliniere defectuoasa a piramidei, chiar si cu cateva grade, duce la reducerea efectului. In acelasi mod, piramida trebuie asezata pe un plan cat mai orizontal; o inclinare de doar cateva grade eroare, poate reduce considerabil efectul. Geoelectricitatea Pamantului este verticala, deci perpendiculara pe suprafata terestra. Inseamna ca efectul de piramida poate fi un fenomen complex compus din campul magnetic si geoelectricitatea Pamantului. Corpurile metalice cat si sursele poluante electromagnetic perturba campul electric si magnetic.
Date de construire a unei piramide pentru purificarea apei prin efectul de piramida:
Sarma cupru : 1,5 - 4 mm grosime, neizolata.
Apa : a 10-a parte din volumul piramidei.
Ex. de dimensiuni : lat. bazei -45 cm, muchii -42,8 cm, cantit. apa -2 litri.
Apa se tine in piramida 24 de ore.
Cateva publicatii legate de acest fenomen:
1) Energia Secreta a piramidei - Max Toth si Greg Nielsen (Ed. Saeculum I.O. Vestala) 1999;
2) Piramida lui Keops - Ipoteze - Paul Ioan (Ed. Al ) 1998;
3) Cum sa folositi energia piramidei - Ramon Plana si P. Palos Pons (Aldo Press) 1999;
4) Efectul de piramida - Paul Liekens (Ed. Saeculum I.O. Vestal) 1998.

sursa: http://ro.shvoong.com/exact-sciences/1868171-efectul-piramida/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu