luni, 16 noiembrie 2009

Traieste frumos

Lumea e-n miscare. Intr-o continua miscare. Nimic nu sta pe loc. Nici chiar tu! Tu nu mai esti cel de ieri. Si nici macar cel de acum cinci minute. Pentru ca ultimele 5 minute ti-au schimbat viata chiar daca nu crezi. Orice minut e un punct de reper pentru viitor. Nu vei mai fi acelasi maine.

Maine vei privi viata prin ceea ce ai invatat azi.

Prin ceea ce s-a intamplat azi.

Prin ceea ce ai facut azi.

Traieste frumos, in asa fel incat sa nu regreti maine ceea ce ai facut azi. Timpul nu mai poate fi dat inapoi. Dar, din pacate, ne dam seama de asta atunci cand e prea tarziu … atunci cand faptul e deja consumat. Traieste frumos.

______

Nu incerca sa “tragi sfori”. S-ar putea ca, intr-un final, LA TIMPUL POTRIVIT, sa se intample exact ce-ti doresti, dar sa nu te mai poti bucura de victoria obtinuta, pentru ca ai fortat-o, ai manevrat lucrurile.
Pentru ca o victorie obtinuta pe cai gresite e amara. Ca un meci de fotbal trucat, pe care l-ai castigat, dar toata lumea, si mai ales tu, stie ca nu ai meritat sa-l castigi. Si atunci nu te vei mai bucura de rezultat.

E greu sa astepti. E greu sa astepti dupa Dumnezeu. E greu cand nu stii CE astepti. E greu cand nu stii DACA ceea ce astepti va veni vreodata. Si totusi, victoria obtinuta pe cai gresite nu va dura. Iar bucuria ta se va stinge intr-o clipita cand vei constata ca, si daca nu fortai lucrurile, tot asa iesea. Dar mult mai frumos.

Traieste frumos si invata sa astepti. Dar nu stand degeaba ci ACTIONAND CINSTIT, si din toata inima, in ceea ce Dumnezeu iti pune in fata sa faci, ACUM. Pas cu pas.

Fortand lucrurile vei regreta.

Traieste frumos..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu