joi, 4 martie 2010

Astrologie - SUFLETUL PERECHE

Ai impresia ca il stii dintotdeuana, ca stii ce gandeste si simte, telepatia este foarte bine reprezentata, prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima.
Exista un sentiment aparte care iti poate indica faptul ca fata de acest om ai o altfel de atractie decat pentru alte persoane. Nu e doar atractie fizica, sexuala, emotionala, ci relatia de acest tip trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice.

Uneori regasirea sufletului pereche e dureroasa: poti simti dureri fizice daca nu esti cu el, dorul poate fi imens, a nu fi cu el poate fi o povara greu de suportat, depui un efort supraomenesc stiindu-l departe.

Intalnirea cu sufletul pereche e un eveniment unic in viata. Unii nici nu au acest noroc!
De regula, intalnirea cu sufletul pereche are un rol decisiv, major, capital in destin: ne schimba viata, viziunea asupra vietii, parerea despre noi insine, modul de a intelege destinul, sau rolul lui este unul cat se poate de concret: ne ajuta sa depasim o mare proba, a venit sa ne arate o cale, sa ne dea un sfat, sa ne atraga atentia asupra unui pericol, sa ne ocroteasca intr-un moment-cheie, sa ne deschida calea spre fericire sau implinire.

Nu e obligatoriu ca sufletul pereche, o data intalnit, sa si ramana pentru toata viata alaturi de noi...

Intalnirile karmice cu sufletul-pereche pot dura de la cateva ore pana la cativa ani, dar, din pacate, extrem de rar toata viata.

Important este ca ni se ofera marea sansa de a invata o lectie de destin extrem de importanta datorita sau prin intermediul lui.

Sufletele pereche se regasesc pentru ca au, in fiecare noua reincarnare, ceva sa-si transmita sau sa-si predea unul altuia pentru o evolutie pozitiva in aceasta viata. Dar rareori se intalnesc pentru a evolua alaturi intr-o viata comuna!

Chiar daca simti ca ti-ai gasit sufletul pereche, nu e obligatoriu sa duca la o casatorie. Mai mult, sufletul pereche nu este neaparat si jumatate predestinata si nu neaparat de sex opus, pentru a ne da sansa de a trai o relatie de iubire. Suflet-pereche poate fi si mama, si fiul, si bunica, si profesorul, orice alt om important din viata noastra, a carui influenta sau interventie o vom resimti ca fiind capitala in evolutia noastra.
Uneori un medic ce ne salveaza de la moarte poate fi sufletul pereche. Alteori un sfatuitor, un functionar care ne rezolva pozitiv o cerere.
Deci nu te astepta ca, daca acum iubesti nebuneste pe cineva, el sa fie si sufletul pereche!
Nu-ti fa iluzii ca, daca te-ai casatorit, ai alaturi sufletul pereche. Poate aparea oricand, in imprejurari neasteptate, in roluri dintre cele mai neobisnuite - mama-fiu, profesor-elev, medic-pacient, prieteni, colaboratori - dar cu siguranta amprenta pe care si-o lasa asupra ta - dar si tu asupra lui, pentru ca aici e vorba de o relatie reciproca - va fi una profunda, intensa, speciala. Intalnirea cu sufletul pereche este un eveniment care iti poate marca viata! Pentru o vreme...

sursa: www.acvaria.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu