marți, 5 ianuarie 2010

2010 in numerologie - un nou inceput

Anul 2010 in numerologie | Previziuni numerologice pentru 2010
Anul 2010 va fi o perioada de o relativa relaxare , potrivita exprimarii personale si creativitatii.Este un an al iubirii , socializarii , activitatilor de grup , artei , muzicii , calatoriilor si distractiei .

Dupa un an 2009 foarte stresant , ar fi potrivit , nu-i asa , ca in 2010 sa lasam putin fraiele din maini si sa ne deconectam ? Aceasta nu trebuie sa insemne insa o lipsa totala de conectare , mai ales fata de invatamintele si experientele pe care ni le-a prilejuit anul 2009.

Cifra 1 din numarul 2010 sugereaza un nou , proaspat inceput , dar trebuie tinut cont si de faptul ca , in simbolismul tarotului , numarul 10 (inclus in 2010) semnifica "roata norocului" , indicand posibilitatea aparitiei in noul an a unor evenimente , sanse sau nesanse care pot transforma sau da peste cap unele planuri.

Pentru a-ti evalua pasii destinului in anul 2010 este necesar sa afli care este "anul tau personal 2010".

Calculul anului personal 2010

Calculul numerologic care implica descoperirea acestui parametru poate fi explicat mai usor pornind de la un exemplu.Presupunand ca ziua si luna mea de nastere sunt 13 august (13.08) , adunam mai intai cifrele corespunzatoare zilei si lunii : 1 + 3 = 4 ; 0 + 8 = 8 ; apoi , adunam cele doua sume : 8 + 4 = 12 , 1 + 2 =3 .
Urmeaza "reducerea" anului pentru care facem calculul , in cazul nostru 2010 : 2 + 1 = 3 .Apoi , facem suma celor doua cifre obtinute : 3 + 3 = 6.Rezulta de aici ca anul meu personal 2010 ( sau numarul meu personal corespunzator anului 2010) este 6.

Anul 2010 va fi favorabil mai ales persoanelor caracterizate de anul personal 3 , in special in cazul cand sunt inzestrate cu talente creatoare.

Previziunile numerologice pentru anul 2010 , corespunzatoare "anului personal 2010"

Anul personal 1 - Un drum nou in viata

Anul 2010 reprezinta pentru tine inceputul unui nou ciclu de viata de 9 ani . Se anunta a fi un an incintant , plin de provocari si incercari , care aseaza temelia noului ciclu de viata.Este momentul sa iti clarifici obiectivele si sa incepi sa actionezi pentru a le materializa , fapt ce ar trebui sa iti mobilizeze energiile si perseverenta.Forma fizica ti se va ridica la cote inalte , poate mai ridicate decat de obicei, necesitand o mai mare acumulare de energie.Daca esti incapabil sau inconsecvent in a raspunde noilor provocari si a aduce o schimbare in viata ta , perspectivele pozitive iti vor fi amante pana la urmatorul ciclu de noua ani. Cu siguranta , vei simti deschiderea catre nou pe care ti-o va propune destinul , asa ca numai de tine va depinde cum iti vei juca cartea si daca vei putea renunta la balastul trecutului si al obisnuintelor in favoarea noutatii si aventurii.Desprinderea de vechea etapa a vietii iti va fi favorizata , intrucat multe din problemele si dezamagirile trecutului vor tinde sa dispara , lasand deschisa poarta catre noi oportunitati.

Anul personal 2 - Dezvoltare , cooperare si expectativa

Numarul 2 este specific asteptarii si evaluarii , asa ca anul 2010 nu te va aduce in luminile rampei , dar iti va oferi ragazul de a evolua.Nu va fi o perioada propice fortarii notei si inaintarii cu orice pret , ci una a cooperarii si construirii de relatii folositoare in viitor , o perioada a acumularii si reincarcarii bateriilor.Rabdarea trebuie sa prevaleze asupra agresivitatii , intrucat sunt de asteptat sa apara amanari , ocolisuri si dificultati . Va fi un an al pasilor mici dar fermi, in care va trebui acordata o atentie deosebita detaliilor.Este posibil sa consumi efort si timp pentru a indeplini munca sau sarcinile altcuiva. 2010 va reprezenta pentru tine o perioada de testare a autocontrolului si sensibilitatii emotionale.Va fi timpul sa iti ameliorezi abilitatile de a lucra in colectiv intr-un mod cat mai productiv , lucru dificil avand in vedere ca ai fost , poate , obisnuit sa faci totul de unul singur.Incearca sa ramai calm , lucid si sociabil.Pe parcursul unui anumit interval de timp , poti trece printr-o stare de incarcatura nervoasa , osciland emotional intre extreme incluzand chiar depresia.In anul personal 2 poate apare o relatie profunda cu un partener de sex opus , care poate duce pana la casatorie.Cei implicati deja intr-un mariaj au posibilitatea de a-si aprofunda relatia cu partenerul de cuplu.

Anul personal 3 – Succes creativ si extindere a influentei sociale

Pentru numarul anului personal 3 , 2010 va fi o perioada de timp fericita , incarcata de evenimente sociale .In acest an vei dori sa iti reconfirmi vechile prietenii si sa iti largesti cercul social de influenta prin adaugarea altora noi.Dragostea si romantismul vor fi in floare.Vei avea tendinta sa traiesti viata din plin , chiar daca , mai tarziu , va trebui sa platesti pentru unele excese.Vei fi inclinat sa fii mult mai sociabil , iar chingile responsabilitatii iti fi putin slabite.Te vei simti indemnat sa iti risipesti toata energia si sa te angajezi in prea multe proiecte in acelasi timp.Vei putea sa iti acorzi o perioada de relaxare si distractie , dar va fi necesar sa rezisti tentatiei de a te lasa cu totul in voia hedonismului ; incearca sa iti reamintesti mereu care iti sunt obiectivele.Numarul 3 ca an personal este o perioada favorabila exprimarii si dezvoltarii talentelor creatoare , in special a acelora legate de arte si comunicare verbala.Este probabil ca aceste abilitati sa isi gaseasca noi confirmari in anul 2010.

Desi 2010 poate fi foarte favorabil din punct de vedere al exprimarii si activitatilor personale , el poate fi , totusi, un an dezastruos din perspectiva financiara. Manifestarea unei atitudini usuratice in acest domeniu poate duce la decizii grabite , ineficiente si paguboase.Anul 2011 va putea compensa pierderile si nerealizarile din 2010.

Anul personal 4 – Multa munca , progres solid

Pe masura ce ti se vor clarifica mai multe aspecte ale vietii , frivolitatea anului 2009 va fi uitata . 2010 va fi un an de munca sarguincioasa si efort , de aplecare asupra unor sarcini greoaie si de durata.Un an de revizuire a lucrurilor de amanunt si de restabilire a autocontrolului.Din multe puncte de vedere , poate fi un an frustrant , in timpul caruia multe eforturi asiduee vor esua a aduce rezultate considerabile.O perioada ce ar putea fi caracterizata de un dans in care vei face un pas inainte si doi inapoi.Va fi un interval de timp al reorganizarii , de analizare a performantelor trecute si prezente si de ancorare in realitate.Responsabilitatile ti se vor inmulti , aducand cu ele necesitatea de a-ti mari eforturile in scopul mentinerii unui nivel decent de viata.In acest an trebuie supravegheate cu grija dieta si sanatatea , intrucat vei avea o rezistenta fizica mai scazuta , fiind mai usor expus unei imbolnaviri.

Anul personal 5 – Libertate si neingradire

Noul an iti va aduce mari schimbari in viata.Noi orizonturi ti se deschid , iar evolutia iti este mai putin ingradita.Este posibil sa innozi mai multe prietenii , pe masura ce iti vei largi activitatea sociala. 2010 iti va aduce aventura si incitare si un mai mare grad de libertate fata de felul in care te-au obisnuit ultimii ani.Este timpul libertatii si deschiderii de noi orizonturi , al eliminarii rutinei intr-un mod constructiv.Daca in anii din urma te-ai simtit ajuns la un capat de linie moarta , in noul an vei avea prilejul sa iti cauti noi moduri de expresie si activitate.
Dezavantajul anului 2010 va fi tendinta de a-ti risipi energiile in toate directiile.Capacitatea de a te apleca asupra unei munci de detaliu iti va fi limitata si te vei putea simti plictisit de un astfel de exercitiu.In mare , 2010 reprezinta un an al eliberarii , capabil de a-ti aduce mari schimbari in viata , cariera si viata de familie .

Anul personal 6 – Iubire , familie , camin si responsabilitate

Un an personal aflat sub semnul numarului 6 are tendinta de a-ti mari responsabilitatile si grija pentru familie , cei iubiti sau prietenii apropiati.Poate fi un an in care va trebui sa faci unele schimbari in viata , sau sa te sacrifici pentru cei apropiati.2010 nu va fi o perioada de mari realizari , ci , mai curand , un timp dedicat reajustarii unor planuri , in scopul finalizarii unor proiecte de durata.
Noul an va putea fi favorabil din perspectiva familiala sau a vietii de cuplu.Comunicarea emotionala cu cei dragi se va situa la cote extrem de inalte.Cel mai important ar fi ca in 2010 sa accepti o evolutie mai lenta a destinului tau si sa te bucuri de linistea si armonia relatiilor cu cei din jur.

Anul personal 7 – O perioada a analizei si intelegerii

2010 promite sa fie un an al introspectiei , o perioada de pace si reflectie , situata intre unii dintre cei mai activi ani ai vietii tale. Noul an ar trebui sa iti puna dispozitie timp pentru a castiga mai multa cunoastere si intelegere asupra fiintei tale .Ar fi indicat sa petreci cat mai mult timp in activitati relaxante , neimpovarate de mari responsabilitati.Trebuie sa te indepartezi de presiunile exercitate de afaceri.
Acesta este un an bun pentru analizarea trecutului si planificarea viitorului , o perioada mai putin favorabila actiunii , cat asteptarii si evolutiei personale.Datorita faptului ca abilitatea ta de a gandi cu claritate , a analiza si a privi lucrurile in ansamblu va fi la varf , una din cele mai profitabile activitati in 2010 ar putea fi cea a studiului si scrisului . Capacitatea ta de cercetare si intelegere va excela pe parcursul intregului an 2010 , iar lucrul acesta iti va putea da o aura de detasare si luciditate.

Anul personal 8 – Reusite si castiguri financiare

2010 va fi un an extrem de potent pentru tine , un an in care vei putea sa faci schimbari importante in viata ta. Sosit dupa an personal 2009 dominat de lentoare si introspectie , 2010 va putea fi un prilej de a-ti pune in aplicare ambitiile , de a lua decizii horatatoare si a obtine rezultate consistente.Actiunea va fi cuvantul de ordine al noului an , o perioada in care vei fi ocupat si implicat pana peste cap.Pot aparea oportunitati de avansare sau recunoastere a meritelor pentru munca din trecut. Lucrurile vor evolua cu precadere in favoarea ta atata timp cat le vei sesiza si vei profita de ele. Este o perioada potrivita pentru a-ti extinde o afacere sau o activitate.
Daca esti inclinat catre asa ceva , noul an iti va oferi prilejul de a iti dovedi autoritatea si increderea in sine , intrucat ceilalti vor fi receptivi la carisma ta lider si la modul tau de a controla lucrurile.
Puterea si statutul tau potential se afla la varful unui ciclu personal de 9 ani care se va incheia in 2011.

Anul personal 9 – Reflectie si realizari

2010 va fi pentru tine un an al implinirilor si al finalizarilor fericite , in care vei putea fi capabil sa iti treci in revista viata si sa rememorezi atat fapte de care nu esti mandru , cat si lucruri pe care ti-ai dori sa le schimbi.Va fi o perioada a reevaluarii vechilor vechilor idei si idealuri si a fixarii asupra unor lucruri care ti se impun ca fiind importante.
In noul an ar este posibil sa te indrepti mai mult catre nevoile celor din jur , iar daruirea sa devina mai importanta decat aplecarea asupra nevoilor personale.De asemenea , este posibil sa simti o atractie mai mare catre natura si refugierea in mijlocul ei , ca o reconectare cu elementele primare si neechivoce.
O multime de lucruri la care ai lucrat par sa ajunga la final in 2010 ; vei avea tendinta sa iti eliberezi spatiul vital de manevra in vederea inceperii unui nou ciclu de viata de 9 ani.

sursa:http://godessdiana88sex1.blogspot.com/2009/10/anul-2010-in-numerologie-previziuni.html
Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu