luni, 12 iulie 2010

Restructurare

  • Ok, felicitari, inca o licenta teoretica si una practica. Ambele grele, stresante dar pline de invataminte.
  • Ce placut este sa faci o schimbare in viata ta si sa o iei de la capat cu inca o lectie invatata. Un nou inceput este intotdeauna un motiv de bucurie, adio monotonie, bun venit noutate!
  • Intotdeauna am fost impotriva compromisurilor.. dar la un moment dat am spus ca toleranta ar fi un motiv intemeiat pentru un mic compromis.. Gresit, niciodata nu e bine sa faci compromisuri cu tine insuti, fie-ti tie fidel si nu te indeparta de sinele tau pentru nimic in lume. Si daca simti ca este ceva care nu e in regula opreste-te, asculta-te, schimba traiectoria. RESTRUCTURARE
  • Iubeste-te intotdeauna si nu pleca la drum cu indoieli, pentru ca pe masura ce timpul trece indoielile se vor transforma in niste pietre care vor face din drumul tau o calatorie sisifica.
  • Nu te intoarce inapoi decat cu gandul, poate doar pentru a-ti reaminti lectia pe care o ai de invatat ( pentru a nu o mai face si a doua oara - doar asta inseamna maturitate, nu-i asa?).
  • Totul trece prin stomac..nu am vrut sa accept ideea asta si nu o sa mi-o insusesc, dar ce te faci cand stomacul e bolnav? cred ca aici se aplica . OSHO are o teroei cu privire la bolile de stomac, merita trecuta in revista.
  • Apreciaza valoarea prieteniei, niciodata nu neglija aspectul asta important al vietii.
OK si abtine-te de la critici, criticile aduse celuilalt sunt de fapt proiectia lipsurilor tale in jurul tau, iti doresti sa-l transformi pe celalat intr-un om perfect pentru ca tu te simti imperfect, cand te vei simti implinit nu te vei mai concentra asupra lipsurilor celorlalti, vei fi implinit pe dinauntru, vei vedea oameni ok in jur.( Vezi psih tranz - eu sunt ok tu esti ok - scenariu de viata SANATOS :))

In concluzie ai grija de tine si de "stomacul" tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu