marți, 1 septembrie 2009

Cumpana existentiala?

Cumpana existentiala?
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/862654/Ziua-lui-123456789/Astăzi, la ora 12:34:56, a avut loc o aliniere unică a cifrelor de la 1 la 9. Fenomenul se produce o dată la o mie de ani.Şirul se formează din ora, minutul, secunda, ziua, luna şi ultima cifră a anului: 12:34:56, 7 (ziua), 8 (luna), 9 (ultima cifră a anului).
Ziua de cumpănăFenomenul de aliniere a cifrelor de la 1 la 9 se produce o dată la unmileniu şi înseamnă că se închide un ciclu numerologic şi începe un altul,declară pentru evz.ro numerologul Mariana Cojocaru. „Un ciclu în numerologie cuprinde cifrele de la 1 la 9”, precizează aceasta, subliniind că zilele următoare vor sta sub semnul unui bonus vibraţional.„Acum se tranşează multe lucruri în viaţa fiecăruia dintre noi”, conform numerologului, care afirmă căeclipsa de lună de aseară confirmă că lucrurile se petrec într-o anumită ordine. „Fiecare dintre noi trece printr-o cumpănă existenţială”.Schimbări în destin„În destinul anumitor persoane se vor produce schimbări majore, este vorba despre schimbărie fie la nivel personal, fie macro, la nivel de naţie”, mai spune aceasta, precizând că nu sunt excluse nici schmbările la nivel internaţional.Fiecare cifră din ciclul numerologic are o semnificaţie aparte şi înseamnă, pentru fiecare dintre noi, schimbări în viaţa privată, în sănătate sau în afaceri.
1 – se referă la ego, la personalitatea fiecăruia, în perioada următoare, până pe 9 septembrie când se încheie ciclul numerologicînceput. „Este momentul în care fiecare se evaluează pe sine, se gândeşte ce urmează la nivel personal”, spune Mariana Cojocaru.
2 – este semnul cuplului
3 – este cifra intelectului, a dinamismului şi relaţiilor de business. Pentru cei care se gândesc să semneze un contract sau să înceapă o afacere, perioada este propice.
4 – indică robusteţea fizică5 – simbolizează deschiderea afectivă. Numerologul ne îndeamnă să renunţăm la măşti şi să fim mai deschişi, mai afectuoşi cu cei din jur.
6 – este semnul motivaţiei de muncă şi al atenţiei acordate sănătăţii. Cei cu probleme de sănătate trebuie să îşi facă analize medicale, potrivit numerologului. Această perioadă, până pe 9 septembrie, favorizează declanşarea de afecţiuni cronice.

7 – este simbolul îngerului păzitor, al protecţiei. „Chiar cutremurul recent poate fi legat de numărul 7. A fost ca un avertisment pentru noi”, mai spune numerologul.

8 – este semnul familiei şi atrage atenţia asupra importanţiei familiei în viaţa fiecăruia. Cei care şi-au neglijat familia trebuie să îşi revizuiască atitudinea şi să îi arate celor de alături cât de mult contează.

9 – simbolizează înţelepciunea, puterea de a sta drepţi, de a fi morali. Sugestia numerologului este să ne privim în oglindă şi să ne analizăm conştiinţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu